Kamagra bombone
Kamagra bombone

KAMAGRA BOMBONE
Kamagra bombone su poboljšana verzija Kamagre u gelu. Izuzetno su praktične za konzumaciju tako da ih možete uzeti bilo kad i bilo gde ,a da neko ne vidi sta radite. Zbog toga što se rastvaraju u ustima apsorbcija je brža i potpunija (ranije počinje da deluje, i učinak je znatno bolji). Takođe, zbog rastvaranja u ustima preparat ne dolazi direktno i trenutno u stomak i želudac pa su eventualne nuspojave svedene na sami minimum.
SASTAV
Jedna bombona sadrži 100 mg sildenafila u obliku citrata.
UPOTREBA
Preporucena doza je 100 mg, pola sata pre seksualnog odnosa, a maksimalni broj doza u toku jednog dana je jedan bombon. Za više od toga apsolutno ni nema potrebe.Drugi veliki kvalitet Kamagra bombona se ogleda u tome da je mogu koristiti i muškarci koji nemaju nikakvih problema sa potencijom kako bi svoj seksualni život ucini još boljim. lako je kod starijih muškaraca slobodna koncentracija preparata u plazmi viša za oko 40 procenata od odgovarajuce koncentracije preparata kod mladih i zdravih – slucaj neželjenih dejstava leka nije zabeležen.Upotreba Kamagra bombona je jednostavna: Bomboni se (kao što sama rec kaže) sisaju, odnosno rastapaju se u ustima, dakle, ne gutaju se kao tablete. Bez vode naravno. Vocnog su i veoma lepog ukusa.
DEJSTVO
Sildenafil je snažan selektivni inhibitor cGMP-specificne fosfodiesteraze (PDE 5), odgovorne za razlaganje ciklicnog GMP u corpus cavernusumu penisa. Lek nema direktno relaksantno dejstvo, vec potencira relaksantno dejstvo azot monoksida (NO) u kavernoznom telu.Pri seksualnoj stimulaciji, kada je sistem NO/cGMP aktiviran, sildenafil inhibiše PDE 5, razgradnja cGMP je manja, pa njegova koncentracija u corpus cavernosumu raste. Prema tome, seksualna stimulacija je uslov za farmakološko dejstvo leka.
KONTRAINDIKACIJE
Dokazana preosetljivost na lek i/ili bilo koji sastojak farmaceutske formulacije leka. Istovremena primena nitrata ili donora NO (npr. amil nitrat), zato što sildenafil potencira hipotenzivno dejstvo nitrata svojim delovanjem na NO/cGMP sistem.
MERE OPREZA
Obavestite svog lekara o svim lekovima koje uzimate. Korišćenje Kamagre se ne preporučuje srčanim bolesnicima, osobama sa poremećenim pritiskom, oboljenjima jetre ili bubrega, osobama koje boluju od hemofilije, stomačnog čira, retinitis pigmentose (skup naslednih oboljenja očiju), fizičkih deformiteta penisa (kao što je Pejronijeva bolest). Ne trebate koristiti Kamagru ukoliko uzimate nitratne lekove jer može doći do naglog snižavanja srčanog pritiska. To uključuje nitroglicerim, izosorbit dinitrat i izosorbid mononitrat. Nitrati se nalaze i u nekim rekreativnim drogama kao što su amil nitrat ili nitrit (“popers”). U slučaju da je erekcija bolna ili traje duže od četiri sata, bez prestanka, potrebno je javiti se lekaru.Kamagru ne koristite posle isteka roka upotrebe, označenog na originalnom pakovanju.
NAČIN ČUVANJA
Na temperaturi do 30°C, u originalnom pakovanju da bi se lek zaštitio od vlage i izvan domašaja dece.
ROK UPOTREBE
Označen na originalnom pakovanju.
PAKOVANJE
Pakovanje Kamagra bombona sadrži 4 bombone (4×100 mg)