Kamagra gel potencija
Kamagra gel potencija
 

KAMAGRA GEL

Kamagra gel je jedan od najefikasnijih i najpoželjnijih preparata u celom svetu. Namenjen muškarcima koji imaju problem sa erekcijom, ili koji žele da pobljšalju svoj sexualni život. Kamagra gel je slican tabletama, ali ima prednost jer se brže apsorbuje u telo i brže pocinje delovati. Gel sadrzi sedam kesica.

SASTAV

Jedna kesica kamagre gela sadržo 100 mg sildenafila u obliku citrata kao i neke pomocne supstance (mikrokristalna ceuloza, magnezijum stearat i dr.) UPOTREBA KAMAGRE GELA

Preporucena doza je 100 mg, 1 sat pre seksualnog odnosa (aktivnosti), a maksimalni broj doza u toku jednog dana je jedna kesica.lako je kod starijih muskaraca slobodna koncentracija leka u plazmi kod visa za oko 40 % ,od odgovarajuce koncentracije leka kod mladih i zdravih dobrovoljaca (18-45 godina), incidenca neželjenih dejstava leka nije povecana.Nacin primene KAMAGRE u gelu: kesice su namenjene za peroralnu primenu, jedna kesica se rastvara u 100ml vode,razmuti se i popije odjednom, ili direktno u usta, pa se popije voda

DEJSTVO

Sildenafil je snažan selektivni inhibitor cGMP-specificne fosfodiesteraze (PDE 5), odgovorne za razlaganje ciklicnog GMP u corpus cavernusumu penisa. Lek nema direktno relaksantno dejstvo, vec potencira relaksantno dejstvo azot monoksida (NO) u kavernoznom telu.Pri seksualnoj stimulaciji, kada je sistem NO/cGMP aktiviran, sildenafil inhibiše PDE 5, razgradnja cGMP je manja, pa njegova koncentracija u corpus cavernosumu raste. Prema tome, seksualna stimulacija je uslov za farmakološko dejstvo leka.

NUSPOJAVE

Najčešća neželjena dejstva mogu obicno da budu ako uzmete više od jedne kesice u toku 24 sata, i to su: prolazna glavobolja , crvenilo, vrtoglavica. Osim toga, opisane su i sporadićne promene vida npr. promena percepcije boje i svetlosti, zamućen vid. Ti simptomi su obično blagi i ne traju duže od par ili nekoliko sati. Neke od tih nuspojava su više verovatno da će se dogoditi s većim dozama od 100 mg Kamagra Gel preparata za potenciju.

KONTRAINDIKACIJE

Dokazana preosetljivost na lek i/ili bilo koji sastojak farmaceutske formulacije leka. Istovremena primena nitrata ili donora NO (npr. amil nitrat), zato što sildenafil potencira hipotenzivno dejstvo nitrata svojim delovanjem na NO/cGMP sistem.

MERE OPREZA

Lek se primenjuje kod muškaraca sa erektilnom disfunkcijom, pa trudnoća i dojenje nisu stanja relevantna za njegovu primenu.Obavestite svog lekara o svim lekovima koje uzimate, obratite mu pažnju na lekove za lečenje angine pektoris (npr. nitrati i si.) Kamagra gel se uzima 1 sat pre seksualne aktivnosti. Jednu kesicu rastvoriti u 100ml vode i popiti odjednom. Uzmite samo jednu kesicu dnevno.Izaziva erekciju isključivo kada ste seksualno stimulisani, ne izaziva erekciju ako niste seksualno uzbuđeni.Dejstvo započinje 15-60 min posle uzimanja. Posle obilnog obroka, potrebno je vise vremena za započinjanje dejstva leka. Alkohol prolazno smanjuje sposobnost erekcije ne preporućuje se konzumiranje alkoholnih pica u većoj meri pre uzimanja leka. Trajanje gela je od 4-6 sati u zavisnosti od osobe, i koliko ste sexualno uzbuđeni.

TRUDNOĆA I LAKTACIJA

Lek se ne primenjuje kod žena, pa trudnoća i dojenje nisu stanja relevantna za njegovu primenu.

NAČIN ČUVANJA

Na temperaturi do 30°C, u origlfialnom pakovanju da bi se lek zaštitio od vlage, izvan domašaja dece.

ROK UPOTREBE

Označen na originalnom pakovanju (5 godina).

PAKOVANJE

Pakovanje Kamagra gela sadrži 7 kesica (7×100 mg).

Kamagra gel