Titan gel original

Istraživanja koja su nedavno rađena širom sveta ukazuju na to da žene ne mogu da dostignu orgazam tokom seksa. Posebno u slučaju kada penis nije dovoljno velik! Naravno, postoje i drugi razlozi za to. To mogu biti nedostatak oralnog seksa i odgovarajućeg stimulansa klitorisa, ali prvenstveno je razlog nedovoljna veličina penisa. Titan Gel je univerzalna formula koja pomaže svim muškarcima koji pate zbog malog penisa.

To je strogo čuvana tajna koja je prisutna u porno industriji duži niz godina. Od ovog momenta i muškarci u Srbiji mogu da probaju ovu tajnu i da poboljšaju svoje seksualne performanse!

Ono što je najbolje kod Titan Gel kreme jeste da ne sadrži ni jednu jedinu veštačku komponentu. Isključivo sastoji od prirodnih elemenata koji daju rezultate već nakon nekoliko dana upotrebe.

Više ne morate da se stidite zbog male veličine Vašeg penisa. Sada možete da poboljšate rast polnog organa i do čak 40%! Bez ijedne jedine nuspojave ili negativne posledice po Vaše zdravlje!

Dejstvo

TITAL gel sadrzi pazljivo odabrane supstance biljnog porekla,koje su selektivni, reverzibilni inhibitori ciklične gvanozin monofosfat (cGMP)-specifične fosfodiesteraze tipa 5 (PDE5). Fiziolosko dejstvo ovog jedinstvenog preparata nastaje tako što se iz corpus cavernusuma penisa oslobađa azot monoksid (NO) koji aktivira enzim gvanilat ciklazu, ključni enzim u sintezi cikličnog gvanozin monofosfata (cGMP). Ciklicni GMP zatim snažno relaksira glatke mišiće corpus cavernusuma penisa, povećavajući na taj način dotok krvi u penis i na taj nacin ispoljava svoje dejstvo na potpuno prirodan nacin. Prema tome, seksualna stimulacija kod preparata za povecanje penisa nije uslov za farmakolosko dejstvo. Takodje treba znati da TITAN gel ne dovodi samo do povecanja duzine,vec i debljine penisa.

Koliko centimetara će se penis povećati?

– Ishod je po prirodi individualan i zavisi od mnogih faktora – vaše genetske predispozicije za veličinu penisa i vaš životni stil, kao što su pušenje, alkohol, san i izlaganje tela stresu. Nakon mesec dana upotrebe, vaš penis može da raste u proseku za 5-7 cm, a u nekim slučajevima i više.

Da li je Titan gel potrebno kombinovati sa vežbama?

Titan Gel  ima jedinstvenu formulu prirodnih sastojaka koji deluju direktno na opnu penisa. Takođje, istovremeno je potreban i mehanički efekat kako bi se pokrenulo deljenje ćelija. Zbog toga se preporučuje kombinovanje kreme sa vežbama opisanim u uputstvu.

Doziranje

Preporucena primena TITAL gel je 1-2 puta dnevno, a maksimalni broj aplikacija u toku jednog dana je 2-3 puta. Takodje se preporucuje svakodnevna upotreba TITAL gel kreme tokom tri meseca, kako bi preparat ispoljio svoj maksimalni efekat.

NACIN PRIMENE
TITAL gel je namenjena iskljucivo za spoljasnju upotrebu. Na telo penisa naneti kremu i nezno masirati 2-3 minuta.

NEŽELJENA DEJSTVA
TITAL gel je napravljen u potpunosti od prirodnih sastojaka. Nezeljena dejstva ili nuspojave nisu do sada uoceni ili ne postoje.

NAČIN ČUVANJA
Zatvorenu tubu cuvati na sobnoj temperaturi. Ne izlagati direktno suncevoj svetlosti.

ROK UPOTREBE
Označen na originalnom pakovanju.